Hvordan kan du bidra til National!! Meld deg til tjeneste!

Vi er fortsatt i coronamodus men vi ser forhåpentligvis lys i tunnelen!!  
 
Det har blitt tydelig for oss i 2020 at vi er for tynt besatt med ressurser i klubben, sårbar og noe som gjør det utfordende å opprettholde et godt sportslig tilbud for våre medlemmer. Det har vært alt for stort press på noen få personer og vi trenger flere støttespillere for å få det til å gå rundt uten å ta knekken på disse få. Jeg er helt overbevist om at det er gode ressurser blant medlemmene som sannsynligvis allerde brukes i lagene idag, men som også kan ha kapasitet til å hjelpe til i klubben også. 
 
Styret har derfor i høst jobbet videre med en ny organisasjon og definert roller som kreves for å få til dette. Dette innebærer blant annet at vi rendyrker sportslig utvalg i fotball og håndball, og at vi i tillegg definerer støttefunksjoner til idrettene klarere og mer detaljert. Hensikten er bedre fokus på kjernevirksomheten vår som er fotball og håndball, men også at nødvendig innsats for å lykkes blir spredt på flere personer. Vi håper, og er helt avhengig av et stort engasjement hvor flere flinke folk melder seg til tjeneste! 
 
Vi trenger styremedlemmer, medlemmer til sportslig utvalg i håndball og fotball, folk som kan jobbe med det flotte anlegget vårt, prosjektressurser for kjøre bygningsprosjekter som feks nytt klubbhus, personer som brenner for integreringsarbeidet vårt, mennesker med salgsgen som kan jobbe med å skaffe sponsor/støttemidler og flere andre roller. Vi kommer tilbake med flere detaljer utover mot årsmøtet vårt i juni! 
 
Årsmøtet i juni skal vedta den nye organisasjonsplanen men alle som ønsker kan gå inn på websiden vår www.nationalkameratene.no for å lese gjennom forslag til ny organisasjonsstruktur og klubbhåndbok!  Se forslag til organisering og klubbhåndbok her 
 
Vi i styret kommer til å stille oss tilgjengelig for spørsmål/ diskusjoner ved anledninger, vi ønsker oss inn på lagledermøter/trenermøter/foreldremøter og selvsagt ved samtaler dersom det er ønskelig.  
 
 
 
Interesserte kan melde seg til styrets medlemmer og valgkommiteen
 
 
Leder valgkomm Gry Brenne, gryb@nationalkameratene.no, mob 971 74 864
 
 
 
Vi  håper at mange føler seg kallet og ønsker å bidra fremover!! Husk at selv små bidrag er viktig, blir verdsatt og gir dere en plass i det gode Nationalmiljøet!  
 
På forhånd takk til dere alle! 
 
 
Hilsen fra styret i National 
 
 
 
ved leder Roar Østbø