National rutine - Spillerne skal passe på (smittevern)

 1. Ingen spillere som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand skal drive egeninitiert trening på Hallset kunstgress. 
  Dette gjelder også for spillere hvor det er andre i husstanden som er smittet eller har symptomer. Disse SKAL holde seg borte fra trening og VARSLE om fraværet til laget!
 2. Spiller SKAL ha vasket seg godt med såpe på hendene før han/hun kommer til trening.
 3. Spillere skal benytte innganger som passer med hvilken del av banen de skal trene på (se HER)
 4. Spillere SKAL passe på å ta antibac på hender FØR de starter treningen. Bruk antibac flaske som laget har tilgjengelig under trening!
 5. Påtroppende spillere skal møte så SENT som mulig til trening. Avtroppende spillere skal forlate trening så FORT som mulig.
 6. ALLTID 1 meter avstand
  1. Spesielt viktig ved oppmøte til, og avslutning av trening
  2. IKKE være borti hverandre
  3. UNNTAK: i spillsekvenser er kontakt tillatt for alle spillere til og med 20år.
 7. Det er tillatt å heade, samt å ta på ballen med hendene.
 8. INGEN spytting på banen
 9. IKKE ta seg til ansiktet
 10. Spillere SKAL passe på å ta antibac på hender ETTER de er ferdig med trening og FØR de forlater banen. Bruk antibac flaske som laget har tilgjengelig under trening!
 11. Spillere SKAL når de kommer hjem vaske seg godt med såpe på hender.
 12. NB! Ved brudd på rutiner og regler vil klubben stenge ute personer / grupper fra egeninitiert trening og vil vurdere å stenge hele banen for egeninitiert trening helt og fullt eller for en periode.