Aktivitetskalender kunstgresset

Gjeldende grunnplan på banen:

Banedagboken er delt i 3
1. Blå - Treningstider (viser tildelt banestørrelse)
2. Rød - Hjemmekamper Hallset Kunstgress - alle hjemmekamper (NB! Hver kamp viser hvor stor bane som beslaglegges)
3. Grønn - Bortekamper - viser alle bortekamper

Enkeltkalendere kan vises ved å trykke på pilen til høyre for fanen "Agenda"

Illustrasjon merking av banestørrelser på vår bane (skal følges) finner du HER. TFK banebetegnelse finner du HER. Forklaring:

 • 1/4-bane (7er) = 30m x 50m, 1/2-bane (liten 9er) = 50m x 60m, 1/1-bane (stor 9er) = 50m x 68m, 1/1-bane (11er) = 60m x 100m
 • Kretsen (TFK) sin betegnesle er: Hallset kunstgress = 1/1-bane, Hallset kunstgress Del A/B = 1/2-bane, Hallset kunstgress Del A1/A2/B1/B2 = 1/4-bane 
 • I noen tilfeller deler vi opp i 1/8-bane. Da er betegnelsene Del A1a, A1b, A2a, A2b, B1a, B1b, B2a og B2b. a og b henviser til hhv A og B siden av en 1/4-banen (A og B henviser til 1/2-bane betegnelsene). Del B1b er 1/2-delen av B1 som ligger mot skolen.

Hvis man har behov for å flytte kamper på hjemmebane skal man ta hensyn til andre lags treningstid og primært bruke sin egen treningstid. Blir det kollisjon skal laget det går utover ALLTID kontaktes for å avklare hvordan dette skal løses. Det er et absolutt krav! Skjema om omberamming skal IKKE sendes inn før det er funnet en løsning med laget det går utover.

Vi har mulighet til å ha treninger på banen til Romolslia. HER finner dere banedagboka til Romolslia. Hvis det er tomt er det ledig tid. I noen tilfeller er det markert i banedagboka når det er ledig - dette vises i RØD. 

Følgende prosedyre gjelder ved endring av treningstid.

 • Enkelte ganger vil det være ledige plasser på banen, dersom det ikke spilles kamper på tider der det er satt av til kamp. Dette vil vises som ledig i banedagboka (inkludert Romolslia banen). I disse periodene er det mulighet for lag til å booke ekstra/flytte trening.
 • De som ønsker å benytte disse ledige tidspunktene (også Romolslia banen) bes melde fra om ønsket dato og klokkeslett til baneansvarlig, helst 1 uke før treningstiden man ønsker. Treningstidene vil bli behovsfordelt til de som har mistet treninger, og ellers til de som sjelden har bedt om slike treninger tidligere. Skriv noen ord om hvorfor dere ønsker trening dersom det er en spesiell grunn.
 • Banedagbokansvarlig tildeler treningstid og oppdaterer banedagboka etter fordeling.
  • Ledige tidspunkt på Romolslia banen avklares med banedagbokansvarlig i Romolslia før tildeling.
 • Hvis man ikke bruker treningstiden, SKAL MAN MELDE FRA
  • Varsle banedagbokansvarlig så frigjøres banen

Banedagbokansvarlig

Navn Rolle Telefon E-post
Nils Petter Andreassen Banedagbokansvarlig 40041844 E-post