2017

VIKTIG info fra kretsen for HØST 2017:

  • Oppfordrer alle lag (13-19 år) til å følge oppfordringen til kretsen om å ta med kampkort til alle kamper selv om det vi spiller bortekamp. Det er VIKTIG at vi har kampkort til ALLE kamper vi spiller fordi det er sammenheng med forsikring og at spilleren faktisk står på kampkortet for en kamp!
    PS! Når vi er hjemmelag skal vi vente med å skrive ut til det andre laget har lagt inn sine spillere for kampen, tidligst 2 timer før kampen. Når vi er bortelag trenger vi ikke å vente på det andre laget men passe på at VÅRE spillere er med på kampkortet vi tar med oss. Vi har lov til å gjøre endringer på papiret frem til kampen starter uansett.

Sesonginfo 2017 for alle - Klubbforum mars 2017

Terminlista Trøndelag fotballkrets 2017

Banestørrelse og kampdager (seriematrisen) for de forskjellige turneringene (klassene) i seriespillet.

Spilleregler og retningslinjer for barne (6-12 år)-, ungdoms (13-16 år)- og voksenfotball.

Omberamming av kamp (regler og skjema)

  • En god regel vil være og alltid omberamme hjemmekamper. Bare pass på at når det medfører et gebyr, skriv i kommentarfeltet hvem som skal betale gebyret!
    Her er et eksempel som er viktig å ta med seg. Vi opplevde på vårsesongen noe som gjør at vi alltid burde omberamme hjemmekamper uavhengig av om det er vi eller bortelaget som ber om omberamming. Laget vårt hadde en hjemmekamp hvor bortelaget spurte om omberamming. Lagene ble enig om nytt tidspunkt og bortelaget skulle sende inn omberamming til kretsen. De glemte det og 3 stk kretsdommere møtte opp på Hallset hvor det ikke var noen lag. Dette ble belastet oss som hjemmelag pga at hjemmelaget står som arrangør og er ansvarlig for omberamming blir gjennomført. 

Resultatregistrering (hvordan registrere resultat)

Sesonginformasjon 13-19 år 2017

Serieordning 13-19 år vår 2017

Seriespill og sesonginfo (Trøndelag fotballkrets oversiktsside med info i tillegg til ovenstående)